Blog

Het stormt in Nederland

Terwijl onze schutting het wil begeven onder de hevige windstoten, de deksel van de prullenbak een vlucht door de tuin waagt en ik mij klaar maak voor een rondje met de honden…. moet ik toegeven dat CODE ROOD geen overbodige kreet is.

Verder lezen Het stormt in Nederland

Advertenties

Blauwe maandag

Vandaag was het dus Blue Monday, de benaming voor de meest depressieve maandag van het jaar. Het enige depressieve wat ik aan vandaag kon vinden, was de regen, die vanaf het middaguur tot begin van de avond, rijkelijk uit de wolken stroomde.

Verder lezen Blauwe maandag

Dagboek van een getuige – Astrid Holleeder

Na Judas, waarin Astrid Holleeder een boekje open doet over haar broer, haar eigen leven en dat van de rest van de familie, was een vervolg wel te verwachten.

Verder lezen Dagboek van een getuige – Astrid Holleeder

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Het is een (te) lange tijd stil geweest op mijn blog. Reden te meer om terug te gaan naar de basis van mijn weblog, en weer te gaan schrijven.

Verder lezen Nieuw jaar, nieuwe kansen

In Europa – Geert Mak

picsart_10-09-01-26-43.png In 1999, het jaar van de grote overstap naar de 21ste eeuw, trekt Geert Mak door Europa, mede op verzoek van het AD. Zijn taak… bekijken of Europa klaar is voor de eeuwwisseling.

Verder lezen In Europa – Geert Mak

Integratie is nu rassenvermenging

 Hiddema van Forum voor Democratie heeft in ieder één punt gescoord met zijn nogal omstreden integratie plannen. Zijn woordkeuze komt niet voor in de spellingcontrole.

Verder lezen Integratie is nu rassenvermenging

Goodreads 2017 Reading Challenge

Ieder jaar vul ik hem in, de Reading Challenge op Goodreads . Dit jaar had ik hem, vol overgave, op 25 boeken gezet. Deze maand heb ik hem terug gedraaid naar 20… ik was iets te voorbarig,

Verder lezen Goodreads 2017 Reading Challenge

Verkeersprobleem?

Als ik de media moet geloven, is de smartphone de grootste ongelukkenveroorzaker in het Nederlandse verkeer.

Verder lezen Verkeersprobleem?

De geur van sterfelijkheid – Simon Becket

  David Hunter, arts in het dorpje Manham, wordt geconfronteerd met zijn verleden, als twee jongens een lijk in verregaande ontbinding vinden in het nabijgelegen moeras.

Verder lezen De geur van sterfelijkheid – Simon Becket

Wat is tijd…

Vandaag vierden we alweer de 27ste verjaardag van onze oudste zoon. De tijd lijkt echt voorbij te vliegen.

Verder lezen Wat is tijd…