Blog

En ze doen het weer

Het zit Erdogan en de zijnen nog steeds niet lekker, die Nederlandse acties tijdens de voorbereidingen van het referendum. Dus moet er stevig geklaagd worden.

Verder lezen En ze doen het weer

Judas – Astrid Holleeder

Wat voor leven heb je, als je dezelfde naam draagt als die van Nederlands beruchtste crimineel? En dan ben je ook nog zijn zus…

Verder lezen Judas – Astrid Holleeder

Nederlandse schaatser te oppermachtig

Eigenlijk is het een beetje vreemd. De Nederlandse schaatsers rijden zich een slag in de rondte…. maar zijn volgens de voorzitter van de ISU te oppermachtig.

Verder lezen Nederlandse schaatser te oppermachtig

Een brief aan … (04)

In “Een brief aan” een bekend persoon, een land, een groep… reageer ik op het nieuws, dat zij maken. Soms lief, soms cynisch … maar vooral kritisch (en hopelijk met een beetje humor). Het is altijd de vraag, wie de uitverkorene is.

Verder lezen Een brief aan … (04)

Ongelijke belangen

Rotterdam, nog geen 8 uur geleden…. De Mobiele Eenheid moet de samen gekomen Turkse Nederlanders letterlijk wegslaan bij het Turkse Consulaat. En dat allemaal om een beetje “ongehoorzaamheid”.

Verder lezen Ongelijke belangen

Nieuwe Pokémon

Maakte ik een paar dagen geleden nog een stukje over de verwachte nieuwe Pokémon, een dag na Valentijnsdag werd de nieuwe update uitgebracht.

Verder lezen Nieuwe Pokémon

Geen loten, dus geen voetbal

 De voetbalvereniging Bladella heeft vier jeugdspelers geroyeerd, omdat zij de verplichte € 25,00 lotenverkoop niet haalden. Dit kwam aan het licht, omdat één van de ouders het nieuws opzocht.

Verder lezen Geen loten, dus geen voetbal

Een brief aan (03)

In “Een brief aan” een bekend persoon, een land, een groep… reageer ik op het nieuws, dat zij maken. Soms lief, soms cynisch … maar vooral kritisch (en hopelijk met een beetje humor). Het is altijd de vraag, wie de uitverkorene is.

Verder lezen Een brief aan (03)

Wordt het nu eindelijk leuker?

Ze hebben hun fans alvast lekker gemaakt, de jongens van Niantic. De nieuwe generatie komt er aan, maar echt snel gaat het niet.
Verder lezen Wordt het nu eindelijk leuker?

Lost Girl

Als het gaat om TV kijken, en vooral series, ben ik snel uitgekeken. De series, genres, waar ik van hou, worden meestal uitgezonden op de commerciële zenders. Na twee reclameblokken is mijn interesse vaak weg…

Daarom ben ik zo blij met mijn Ziggo Films & Series XL… kijken wanneer ik wil en… geen reclame.

Verder lezen Lost Girl