Integratie is nu rassenvermenging

 Hiddema van Forum voor Democratie heeft in ieder één punt gescoord met zijn nogal omstreden integratie plannen. Zijn woordkeuze komt niet voor in de spellingcontrole.

Hiddema vindt namelijk dat hij met zijn voorstel van rassenvermenging totaal niet racistisch is, en eigenlijk de wereld helpt, als “integratie al tussen te lakens ontstaat”. Uit dit stukje NOS blijkt wel de bekrompen denkwijze van dit kamerlid.

Het feit, dat een partij, die al een racistisch, maar ook discriminerend stempel bij zich draagt, bij rassenvermenging maar één voorbeeld geeft, namelijk “al die Marokkanen…”, die dan samen kunnen vermengen met “Hollandse vrouwtjes”, geeft genoeg om over na te denken.

Heeft deze partij niet kort geleden al allerlei gezeur over zich heen gehad, na enkele opmerkingen over de vrouw? En nu, zonder racistisch zijn, ziet Hiddema het wel zitten… al die Hollandse vrouwtjes die de Marokkaanse man integreren, in ….. bed.
Trouwens in datzelfde gesprek geeft Hiddema aan dat de islam niet is te “bevrijen” (weer een nieuw woord?) want het geloof is sterker.

Rassenvermenging is dus gewoon slap geOH… want wat de club van Baudet al vergeten was… gemengde huwelijken tussen verschillende bevolkingsgroepen gebeuren al lang… en niet voor de integratie, maar gewoon uit liefde…

Advertenties

Auteur: Paul

Reken mezelf tot de 50+, getrouwd, 3 kinderen. Werkzaam in Maatxchappelijke Opvang, fervent blogger, fotografie, Social Media. Kritisch, soms wat cynisch maar vooral ... mens