Lost Girl

Als het gaat om TV kijken, en vooral series, ben ik snel uitgekeken. De series, genres, waar ik van hou, worden meestal uitgezonden op de commerciële zenders. Na twee reclameblokken is mijn interesse vaak weg…

Daarom ben ik zo blij met mijn Ziggo Films & Series XL… kijken wanneer ik wil en… geen reclame.

Al enige tijd kijk ik naar Lost Girl, een serie van 5 seizoenen. Ik kende het niet, maar de info was interessant. Ik ben sowieso een liefhebber van fantasy, en Lost Girl past in dat patroon.
De serie speelt zich af in het heden, de fantasy wordt gevormd door de mystieke elementen, wazr de hoofdrolspelers mee te maken krijgen.

Zonder een spoiler te maken: Lost Girl gaat over een jonge vrouw, die jaren op de vlucht is voor zichzelf. Ze is ooit geadopteerd, maar weet niet, wie of wat zij is. Het enige dat ze wel weet, is dat liefde bij haar eindigt in de dood van haar (bed)partner.
Dan komt ze tot ontdekking dat ze een fee is, een succubus. En daar begint eigenlijk het verhaal….

Zonder veel prijs te geven over deze serie, maar misschien prikkelend genoeg om te gaan kijken, als je Films & Series XL van Ziggo hebt.

Advertenties

Auteur: Paul

Reken mezelf tot de 50+, getrouwd, 3 kinderen. Werkzaam in Maatxchappelijke Opvang, fervent blogger, fotografie, Social Media. Kritisch, soms wat cynisch maar vooral ... mens