Ach, weer emails

Het is nog maar een paar dagen geleden. De FBI maakte bekend dat zij het onderzoek naar de emails van Clinton gingen heropenen.
Newsweek komt met wat tegengas.

Trump blijft hameren op de privé mails van Clinton, hij ging zelfs zo ver om te verkondigen, dat hij haar hierover tot in de treure zou bijven achtervolgen.

Newsweek komt een kleine week voor de verkiezingen met ander nieuws, maar nu staan emails van Trump (en zijn bedrijven) centraal.
Wat is er dan aan de hand zijn?

Aldus het onderzoek van Newsweek.
Dat is dus een stevige bewering. Maar het gaat nog verder. Trump c.s. probeerden rechtszaken te rekken, zodat devkosten opliepen. Voor de miljonair geen probleem, voor zijn vaak zwakkere tegenstanders wel.
Zowel Donald Trump, als zijn vader, deden dit al vanaf de zeventiger jaren. Newsweek vraagt zich terecht af, hoe het mogelijk is dat Trump constant verwijten maakt over de verwijderde mails van Clinton, terwijl hij zelf deze praktijken (nog) steeds uitvoert.

Tja… het blijft een raar wereldje.

Advertenties

Auteur: Paul

Reken mezelf tot de 50+, getrouwd, 3 kinderen. Werkzaam in Maatxchappelijke Opvang, fervent blogger, fotografie, Social Media. Kritisch, soms wat cynisch maar vooral ... mens