Idols?

Afgelopen woensdag was dan de finale van Idols. Idols? Dat was toch al jaren geleden gestopt en overgenomen door programma’s als X-Factor en The Voice of Holland.
Ik had dus verder niets van de voorrondes gezien, wel wat nieuwsberichten erover, maar toch even afgestemd op de finale.

Nu moet ik toegeven, dat ik hooguit vier liedjes gered heb. Iedereen verdween naar hun kamers, ze moesten de volgende dag weer vroeg op en na het zoveelste reclameblok was ik er klaar mee.
Dus moest ik donderdagochtend uit de krant vernemen, wie de nieuwe Idol was. Goed, Nina heeft dus gewonnen. Volgens de kranten een ingetogen nachtegaal van 18 jaar….
Dus even luisteren en kijken naar deze nieuwe ster:

Dat is dus Nina. Met haar nieuwe single Lights go out. Ze wist het publiek en de jury duidelijk te overtuigen. Gefeliciteerd met een toekomstig “stardom”… en hopelijk vergaat het dit meisje niet zoals vele andere winnaars van talentenjachten op televisie. Van de meeste winnaars hoor je namelijk niets meer.
Kijk maar naar Boris (Bo Saris) of Ben Saunders… van deze mensen hoor je alleen iets als het weer eens fout gaat. En wie kan zich de winnaar/winnares van Idols 4 nog herinneren?
De tijd zal het leren…

Advertenties

Auteur: Paul

Reken mezelf tot de 50+, getrouwd, 3 kinderen. Werkzaam in Maatxchappelijke Opvang, fervent blogger, fotografie, Social Media. Kritisch, soms wat cynisch maar vooral ... mens