Zo Zomers

Zomers TulpjeNa een zeer koude aprilmaand was het dit weekend toch raak. Uitzonderlijke temperaturen voor de eerste weken van mei overvielen ons land, zelfs de beste temperatuur in heel Europa. Ineens waan je je in de vakantie…

Daarom deze blog even opgesierd met een tulp. Niet zo maar één, nee het is een echte Keukenhof-tulp. Zijn naam ben ik wel even kwijt, maar geef toe, het ziet er zomers uit met dat geel en rood.
Een bezoekje aan het Keukenhof gedaan? Ik hoor het jullie al zeggen. Ja, maar dat was al weer anderhalve week geleden. Wilde er over bloggen, maar er waren een paar andere belangrijke dingen, die even voor gingen.

Voor wie nog nooit in de Keukenhof is geweest, dit jaar is het helaas niet meer mogelijk, denk ik. De bloemenpracht, gecreëerd met honderden tulpen en andere bolgewassen, zal zo langzamerhand wel ten einde zijn.
Maar voor hen, die van bloemen houden… hier volgt een leuke foto impressie.

keukenhofkeukenhof2

Advertenties

Auteur: Paul

Reken mezelf tot de 50+, getrouwd, 3 kinderen. Werkzaam in Maatxchappelijke Opvang, fervent blogger, fotografie, Social Media. Kritisch, soms wat cynisch maar vooral ... mens