13-06-2014 – Er weer inkomen

Was vandaag weer even wennen, om vijf uur rinkelde de wekker. Verleden week, donderdag, kwam ik uit de nachtdienst om in ieder geval met Pinksteren vrij te zijn. Soms is de roosterplanning op ons werk je gunstig gezind. Mijn Pinksterweekend liep van die donderdag tot vanochtend vijf uur….
Al die vrije tijd is wel eens lekker, vooral als je er niet om vraagt. Daarbij nemen we dan nog even het uitzonderlijke heerlijke weer en het lijkt wel vakantie.
Maar ook een heerlijke week om productief te zijn, en zelfs vooruit te kunnen kijken. Op Gewoon Paul was dit wel te merken, naast wat persoonlijk nieuws kon ik een start maken met wat nieuwe dingen, namelijk Oranjekoorts en Vrouwe van Ansild.
Twee dingen, die al in het hoofd zaten, maar er nog niet uit wilden vallen  🙂

Vanochtend leek het ook, of ik van vakantie terug kwam. Begin vorige week startte ik met nachtdiensten, dus eigenlijk op het moment dat je weinig mensen ziet, mensen die al naar bed zijn. Na de drie diensten was ik een ruime week vrij, neem daar de dagen voor de nachten erbij en je bent gewoon bijna twee weken niet “tussen de mensen” geweest.
Vanochtend kwamen er dus mensen voorbij lopen, die mij totaal niks zeiden. Alsof je weer voor de eerste keer aan het werk gaat. Het enige dat niet veranderd was, waren het gebouw en de collega’s.
En terwijl ik mijn mail check,  de rapporten van  bijna 10 dagen doorneem, zie ik ook nog eens dat het vrijdag de dertiende is. Gelukkig ben ik niet bijgelovig……

Het is bijna voetbaltijd, Nederland tegen Spanje. Dus lekker relaxed onderuit, en toekijken hoe vrijdag de dertiende een slechte dag wordt voor de Spanjaarden.
Fijne wedstrijd allemaal.

© Paul, eerste publicatie op Gewoon Paul

Advertenties

Auteur: Paul

Reken mezelf tot de 50+, getrouwd, 3 kinderen. Werkzaam in Maatxchappelijke Opvang, fervent blogger, fotografie, Social Media. Kritisch, soms wat cynisch maar vooral ... mens

2 gedachten over “13-06-2014 – Er weer inkomen”

Reacties zijn gesloten.