14-05-2014 – De nacht weer in

Er staan weer een aantal nachtdiensten te wachten, dus dat wordt weer een rare week. En, ik ben een trouw volger van Piet Paulusma, het weer zit me weer ongenadig tegen.

Begrijp me niet verkeerd, ik gun jullie het mooiste weer van de wereld, maar warmte en overdag slapen is niet mijn ding.
Sowieso ben ik er wel achter, dat nu ik bijna 30 jaar onregelmatig werk (plus het feit, dat ik 52 wordt dit jaar), niet bevorderlijk is voor de fysieke gesteldheid, om maar niet te spreken van de mentale. Neem daarbij mee, dat de nachtdiensten nogal rustig (op het saaie af) kunnen verlopen, waardoor ik ’s morgens niet echt het gevoel heb, moe te zijn.
Als Moeder Natuur dan ook nog eens besluit om het zonnig en warm te maken, worden mijn paar nachtdiensten de zwaarste dagen van de week. Want, ondanks zonwerende gordijnen, bij goed zonnig weer is de slaapkamer al snel een uitstekende sauna, zeker geen pretje om ongeveer 6 uuur in te willen slapen. Dus als ik, met pijn en moeite, eindelijk in slaap val, zweet ik een paar uur daarna gezellig mijn bed uit.
Ik prijs me de komende nachten gelukkig met een opdracht, die komende maandag op het bureau van mijn teamleider moet liggen, hopelijk maakt dit mij moe genoeg om als een blok in slaap te vallen.

Voor de komende dagen ben ik al aan het bloggen. Normaal blog ik op het moment, nu dus even niet. Ik heb genoeg inspiratie om een keer vooruit te werken. En, mocht er toch iets buiten die enkele blogs om gebeuren, kan ik dit altijd er nog opzetten….
Wel te rusten allemaal.

Advertenties

Auteur: Paul

Reken mezelf tot de 50+, getrouwd, 3 kinderen. Werkzaam in Maatxchappelijke Opvang, fervent blogger, fotografie, Social Media. Kritisch, soms wat cynisch maar vooral ... mens

8 gedachten over “14-05-2014 – De nacht weer in”

  1. Heel veel succes en werkse! Ik kan niet zeggen dat ik graag met je zou willen ruilen, warm weer is voor mij hoe dan ook geen pretje, tenzij ik stil in de achtertuin kan zitten…. in de vakantie… Ik geniet veel meer van het dagelijks leven als het winter is.

    Like

Reacties zijn gesloten.